vandrette plakater

Vandrette plakater giver et godt udsyn til motivet

Vandrette plakater giver et godt udsyn til motivet

advertorial

Plakater kan fås i mange faconer og størrelser, hvor man kan få dem, der næsten er mindre end et A4-art, hvor man næsten kan sammenligne dem med et et frimærke.

Der er så også dem, som der fylder så meget, at der næsten er tale om et motiv, der dækker væg til væg, og man kunne næsten fortsætte det videre til væggen, så man faktisk kunne fortsætte med at dække alle væggene og loftet med, så man har et helt tema i dette lokale.

Størrelsen på en plakat har også indflydelse på, hvordan vi oplever et motiv på en plakat, for man indtænker oftest, hvad det er for et motiv, man skal have på faconen på plakaten, og oftest er det da også motivet, som der er med til at diktere, hvordan plakaten skal være udformet.

De to ting skal passe sammen for, at man kan få den rette oplevelse af plakaten.

image

Den vandrette plakat giver en flot oplevelsen af plakaten

Når man har at gøre med nogle vandrette plakater, så kan man gå lidt på afstand og lade blikket vandre fra den ene ende til den anden på plakaten, så man kan opleve motivet fra den ene ende til den anden.

Der bliver næsten fortalt en hel historie her, hvis der er rigeligt med motiv og detaljer at fordybe sig i.

Det var også sådan, man i gamle dage fortalte billedlige fortællinger, for der var ikke mange mennesker, som der kunne læse, så man måtte berette fortællingerne på en måde, som der ikke krævede, at man kunne læse.

Det kunne så ende med at blive lange, episke fortællinger i billeder, der strakte sig over flere meter.

Det kunne næsten sammenlignes med moderne tegneserier, men hvor man bare ikke brugte ruder til at dele hver episode op i, som man gør det nu.