Træning og uddannelse på professionel rideskole

Træning og uddannelse på professionel rideskole

Træning og uddannelse på professionel rideskole

Ridning er en skøn hobby. Man beskæftiger sig med nogle af de sødeste levende væsener på jorden, og får samtidig motion og masser af frisk luft. Samtidig kan man vælge at inddrage et konkurrence element i sin ridning ved at deltage i ridestævner inden for enten dressur eller springning.

Mange ryttere ønsker at hæve sig over hobby planet, og derved gøre deres fritids interesse til en professionel levevej. At blive top ekvipage på elite plan kræver dog en del af både hest og rytter. Det er ikke alle heste, som har potentialet til at starte i de tunge dressur klasser, og for rytterens vedkommende kræves der en stor portion talent sammen med en vilje af stål og en uendelig tålmodighed. Og så er det selvfølgelig nødvendigt at træne i mange timer hver dag for at nå det ønskede niveau.

Få den rette sparring på professionel rideskole

Der ud over er det en rigtig god idé hvis du som rytter med professionelle ambitioner sørger for at færdes i miljøer, hvor denne målsætning deles. Du får også brug for de rette fysiske rammer for dine daglige udfoldelser – for eksempel ridebaner, som lever op til de internationale konkurrence standarder samt trænere og undervisere, som med øje for detaljen kan yde professionel vejledning og stærk sparring i forbindelse med din træning.

Alt dette får du på Ridecenter Møllen, hvor Team Møllen holder til. Som medlem af Team Møllen får du mulighed for at benytte Ridecenter Møllens lækre faciliteter som for eksempel opvarmet ridehus, fuldt udrustet springbane og ridestalde, hvor du kan opstalde din hest under luksuriøse forhold. Du kan modtage undervisning fra stedets berider, som har mange års erfaring med uddannelse og skoling af såvel heste som ryttere. Og så vil du nyde godt af det professionelle miljø, som omgiver den professionelle rideskole i Haderslev.

Læs mere på team-moellen.dk