kerastase

Smukt og glansfuldt hår med Kerastase

Smukt og glansfuldt hår med Kerastase

Kerastase er blandt de førende brands inden for styling og pleje af hår. De mange lækre produkter i de forskellige Kerastase produkt serier er højt specialiserede, og udviklet efter innovative og høj teknologiske formler. Uanset om du har kort eller langt hår, og uanset din hårtype, vil du kunne finde en Kerastase serie, som passer perfekt til dig. Og du vil kunne mærke en tydelig forskel, når du skifter din vante hårpleje ud med produkter fra Kerastase.

Kerastase produkter mod problematisk hår og hovedbund

Kerastase Spécifique serien er udviklet specielt til at imødegå de problemer, man oplever, når eens hår og hovedbund har en tendens til at fedte eller skælle, eller når hovedbunden føles tør, irritabel og kløende. Disse problemer hænger nemlig som oftest sammen med en ubalance i hovedbunden – og derfor retter Kerastase Spécifique serien sig særligt imod genoprettelse af hudens og hårets egen naturlige balance. Med produkter fra Kerastase Spécifique serien får du en sund hovedbund, som danner grundlag for et smukt og glansfuldt hår med masser af naturlig fylde og spændstighed.

Hold og fylde med Kerastase styling produkter

Når dit hår skal sættes med et langvarigt og naturligt hold, bør du anvende professionelle produkter – som for eksempel Spray A Porter eller Creme de la Creme fra Kerastase. Disse plejende styling produkter er kendt for deres høje ydeevne og den lækre fornemmelse, de efterlader i dit hår. Begge produkter giver håret særlig tekstur og dermed fylde, som holder hele dagen – eller natten over. Er du ude efter ekstra og særlig megen volumen til dit hår, kan du eventuelt prøve Gelee Volumifique og Spray Volumifique, når du styler håret. Så er du helt sikker på den ultimative fylde og det stærkeste og mest langtids holdbare hold.

Du kan finde disse – og mange flere – hårprodukter fra Kerastase i den online shop på smukkere.dk