børnetandlæge

Skal du have dit barn til tandlæge?

Skal du have dit barn til tandlæge?

advertorial

Når dit barn kommer til en bestemt alder, så vil de blive indkaldt til et tandlægetjek. Enten vil de blive henvist til en tandlæge i byen eller så skal du selv få bestilt tid hos en børnetandlæge. Hvad skal man være opmærksom på, når man skal finde en god børnetandlæge? Det kan godt være svært at vide, så derfor har vi hjulpet dig på vej i dette indlæg. Læs med i det nedenstående. 

 

image

1. Spørg andre med børn

Hvis du har nogle bekendte, der lige selv har haft deres børn til børnetandlæge, så kan det være, de kan henvise dig til en dygtig en. En børnetandlæge skal nemlig have de helt rigtige kompetencer, når det kommer til arbejde med børn. De skal have en god forståelse for børn, og skal gerne kunne tale til dem i øjenhøjde. Derfor er det godt at spørge andre med børn, om de kender til en god børnetandlæge.

 

2. Brug internettet til at søge 

Hvis du ikke har mulighed for at få referencer fra din omgangskreds, så kan du også bruge internettet til at finde en dygtig børnetandlæge. Hvis du ikke selv ved, om der er børnetandlæger i byen, som du bor i, så kan du bruge Google. Her kan du f.eks. skrive “børnetandlæge i Bramming” i Googles søgefelt. Så vil du blive stillet overfor de børnetandlæger, der er tættest på dig. 

 

3. Læs altid anmeldelser

Hvis det er første gang dit barn skal til en tandlæge, så kan det være en god idé at læse et par anmeldelser om den pågældende børnetandlæge. Det hjælper dig til at træffe en beslutning om, hvorvidt børnetandlægen har gode kompetencer eller ej, når det kommer til børn. Måske der er nuværende eller tidligere patienter, der kan give nogle gode ord med på vejen. Så læs altid et par anmeldelser, før du tager den første og bedste.