vvs

Sådan finder du et godt VVS firma

Sådan finder du et godt VVS firma

advertorial

Du kan godt få brug for et VVS-firma på et tidspunkt. Dog kan det godt være svært at vide, hvordan man kommer i kontakt med et dygtigt VVS-firma. Der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du skal starte med at lede. Det har vi skrevet lidt i om i dette indlæg. Så læs med her, og find ud af, hvordan du får fat i et VVs-firma.

 

 

1. Er det et autoriseret VVS-firma?

Noget af det første, som du skal lede efter på VVS-firmaets hjemmeside, det er om de har godkendelse til at udføre generelt VVS-arbejde og installationer. Hvis de ikke har det, bør du undgå at hyre dem til at komme hjem til dig. Hvorfor? Fordi firmaer uden licens sandsynligvis ikke er forsikret, hvilket betyder, at du kan være ansvarlig, hvis noget går galt med det arbejde, de udfører på din ejendom. Herudover skal de også have en godkendelse fra staten til at udføre arbejde på rør og lignende i dit hjem. Så hold øje med det, når du undersøger deres hjemmeside.

 

2. Læs anmeldelser

Før du hyrer et VVS-firma, skal du læse anmeldelser fra tidligere kunder, som VVS-firmaet har arbejdet for. Det er for at kontrollere, om VVS-firmaet er gode til det, de laver, og at de vil give dit hus den rette opmærksomhed, som det fortjener. VVS-firmaet skal gerne kunne komme i mål med opgaverne, og give dig et tilfredsstilende resultat. Hvis anmeldelserne udelukkende er negative, så bør du overveje at finde et andet VVS-firma.

 

Find et lokalt VVS-firma

Hvis du finder et lokalt VVS-firma, så er der måske bedre chancer for, at de har tid til at komme ud til dig, fremfor du skal vente på et VVS-firma fra den nærmeste storby. Det kan godt betale sig at benytte sig af lokale VVS-firmaer, fremfor dem der er langt væk. Så skal du heller ikke betale ekstra i kørselspenge, hvilket hurtigt kan blive dyrt. Så i stedet for at hyre et VVS-firma fra Hovedstaden, så kan du finde VVS i Roskilde, der kan komme frem til dig hurtigere.