Reparation af badekar

Reparation af gammelt badekar

Reparation af gammelt badekar

advertorial

Et badekar med mange år på bagen vil uvægerligt komme til at fremstå misfarvet og skrammet – i hvert fald hvis det er blevet anvendt flittigt.

Den hårde, vandfaste emalje vil med tiden blive slidt. Når dette sker vil kalk, okker og rust fra vandet i rørene lettere kunne aflejres og give anledning til de grimme misfarvninger.

De misfarvede plamager føles ru i overfladen og er faktisk ikke alene stygge at se på. De udgør også en helbredsmæssig risiko. Den ru overflade fungerer som et vækstgrundlag for mikro organismer så som svamp og bakterier.

Du gambler altså med dit helbred hver gang du tager et lunt karbad. Og derfor bør du holde inde med din hverdags wellness indtil dit badekar er blevet renoveret.

Hvordan renoverer man et badekar?

Hvis du tror at dine eneste mulighed for at få et smukt og skinnende badekar igen er at skifte det gamle badekar ud kan du godt tro om igen. Det er nemlig muligt at sætte et slidt badekar flot i stand på en måde så det faktisk kommer til at stå som nyt. Alt hvad der skal til er en ny emalje som erstatning for den gamle slidte ditto.

Hvorfor renovere badekarret i stedet for at udskifte det?

Der er mange fordele ved at få foretaget renovering af badekar.

For det første er det både nemmere og hurtigere at lade badekarret renovere end at skulle skifte det ud. Du skal blot have fat på en dygtig badekarsmaler som kan klare den side af sagen. En badekarsmaler med mange års erfaring vil på under fire timer kunne reemaljere dit badekar – og efter kun et døgn kan du atter tage karret i brug.

For det andet er det langt billigere ed renovering end udskiftning af badekar. Få yderligere information om badekar renovering på https://www.emaljespecialisten.dk/reparation-af-badekar/.