Pas godt på din Asus oplader

Pas godt på din Asus oplader

Pas godt på din Asus oplader

Hvis du skal have din Asus oplader til at leve i længst mulig tid, så kommer vi her med nogle råd til, hvordan du sørger for dette.

For det første skal du ikke bare kaste den ned i computertasken, hvis du har sådan en, sammen med din Asus.

Opladeren skal helst ligge i et separat rum, så den ikke skarver op mod computeren, mens du går rundt med den, for dette vil beskadige både opladeren og din Asus-maskine.

Disse opdelte rum skal også helst have et dækken mellem sig, så der ikke kun er et blødt beskyttelseslag mellem de to afdelinger, for så går der ikke længe, før der er kradset hul ind til hinanden.

Derfor skal du ikke investere i en billig computertaske, men anskaffe dig en, der rent faktisk er beregnet til at blive brugt længe, er robust og holdbar til lange perioder.

Er du i tvivl, om du taske egner sig til dette, så opbevar opladeren i en separat taske.

Generelt skal du heller ikke bare skynde dig at kaste den oplader den i tasken, fordi du er lykkelig over, at undervisningen er slut, eller du virkelig skal skynde dig at nå noget transport.

Sørg for at rulle den forsigtigt sammen med sin ledninger og eventuelt skille den ad i sine naturlige dele, når du pakker den sammen i tasken, og lad i den forbindelse være med at hive opladeren hurtigt ud af kontakten i både stikdåsen/stikkontakten og din Asus.

Den skal lirkes forsigtigt ud, så stikkene ikke går i stykker af at få flået det indsatte ud.

Når du så lægger opladeren ned i din computertaske, så skal du rulle den sammen med enten velcro, der ofte følger med, eller noget andet, så du ikke binder den sammen i dens egen ledning.

Det gør blot, at opladeren bliver bøjet i sine stik og hurtigt vil blive ødelagt.