Aykasa, aykasa foldekasser, foldekasser

Nem oprydning med Aykasa foldekasser

Nem oprydning med Aykasa foldekasser

Går du tit og bøvler med et rodet børneværelse, fordi ungerne ikke synes oprydning er den sjoveste tjans i hele verden? Så kan du løse problemet med opbevarings kasser. Og til dette formål er de moderne Aykasa foldekasser nærmest ideelle.

Hvorfor er Aykasa foldekasser bedre end andre opbevarings kasser?

Den helt store fordel ved Aykasa foldekasser er at de smarte kasser kan foldes sammen. I sammenfoldet tilstand fylder Aykasa foldekasser nærmest ingen ting.

Kassernes opbygning og struktur gør at de heller ikke vejer noget videre. Derfor er Aykasa foldekasser smarte at bruge i forbindelse med oprydning og opbevaring idet de nemt kan gemmes af vejen, for eksempel under sengen eller i skabet når de ikke er i brug – helt uden at optage særlig meget plads. Og når der så skal ryddes op før rengøringen går det let som en leg.

Aykasa foldekasser – børnevenlige og nemme

En anden fordel ved Aykasa foldekasser er at selv de mindste kan lære at anvende de smarte kasser. Der er ingen fare for at dit barn får fingrene i klemme i forbindelse med sammenklapning eller udfoldning af Aykasa foldekasser – dette garanterer det smarte og børnevenlige design.

Med Aykasa foldekasser kan de små lære at rydde op i en fart uden at skulle tage stilling til hvorvidt legetøjet skal sorteres eller lægges det rigtige sted i skabet. Dette gør det en del nemmere for dit barn at holde børneværelset pænt og ryddeligt. Da Aykasa foldekasser fås i flere forskellige farver og størrelser vil det være let for barnet at lægge legetøjet i de rette kasser. Og så er der styr på såvel legetøj som på tøj og sko.

Hvor kan jeg købe Aykasa foldekasser?

Du finder et stort udvalg af de lette og smarte Aykasa foldekasser hos Little Happy – kig ind i den online shop på https://littlehappy.dk/aykasa og se dem alle.