Mitsubishi varmepumpe - en prima erstatning for dine elradiatorer

Mitsubishi varmepumpe – en prima erstatning for dine elradiatorer

Mitsubishi varmepumpe – en prima erstatning for dine elradiatorer

Varmer du stadig din bolig op ved hjælp af gamle elradiatorer, som er hamrende ineffektive og til gengæld koster en bondegår i elektricitet? Så er du nok interesseret i at lære mere om, hvordan du bedst muligt kan erstatte disse med en holdbar, miljøvenlig og besparende løsning. Og den løsning hedder her i 2019 luft til luft varmepumper.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er en anordning, som benytter simple termodynamiske principper til at generere varme med en langt højere effektivitet end den strålevarme, du får fra dine elektriske varmeapparater. Ved hjælp af kølemiddel med et lavt temperatur punkt, som udvider sig ved selv temperaturer under frysepunktet, skabes et tryk, som omsættes til varmeenergi.

En luft til luft varmepumpe skal kun bruge en brøkdel af den energi, en elovn skal bruge for at skabe samme mængde varme. Og så får du oven i købet mange flere bonusser med en luft til luft varmepumpe.

Få en intelligent og besparende varmepumpe med Mitsubishi HN Hero

Hvis du vælger en luft til luft varmepumpe af et kendt fabrikat, for eksempel Mitsubishi, får du rigtig mange spændende features med i købet. Mitsubishis flagskib, den strømlinede og elegante Mitsubishi HN Hero, er for eksempel udstyret med en intelligent sensor, som scanner rummet, og registrerer hvor du befinder dig, således at den kan rette luftstrømmen den vej, hvor der er brug for den. På den måde opnår du den optimale udnyttelse af energien – og dermed store økonomiske besparelser.

Samtidig er Mitsubishi Hn Hero blandt de mest energi effektive – og dermed miljøvenlige – luft til luft varmepumper på markedet den dag i dag. Med energimærke A+++ og et SCOP på 5,2 er Mitsubishi HN Hero et af de mest fornuftige køb, du kan gøre, hvis du er i markedet efter en varmepumpe.