Maling af vægge og lofter

Maling af vægge og lofter i lejlighed eller hus

Maling af vægge og lofter i lejlighed eller hus

Når boligen trænger til en overhaling – måske efter årevis af manglende vedligeholdelse eller i forbindelse med en renovering – bør du tænke nøje over hvorledes du ønsker, at dine vægge og lofter skal fremtræde. Du tænker muligvis, at maling af vægge og lofter er så lille en del af den samlede istandsættelse, at du sagtens kan klare det selv.

Men her bør du overveje det faktum, at du skal kigge på disse vægge og lofter i mange år fremover – og derfor er det en rigtig god idé at vælge en løsning, som giver et smukt, ensartet og ikke mindst langtids holdbart resultat.

Overlad maling af vægge og lofter til en professionel og erfaren maler

Derfor er det en rigtig god idé at få en dygtig maler på sagen. En faglært håndværker med mange års erfaring inden for maling af vægge og lofter vil med baggrund i sin ekspertise med stor sikkerhed kunne vurdere, hvad der tjener især dine vægge bedst. Vægge kan være af svingende kvalitet – og er underlaget ikke solidt, vil det færdige resultat ikke blive optimalt.

Det kan for eksempel være, at det er nødvendigt at pille det gamle tapet ned, og eventuelt sætte nyt væv eller filt på den bare væg. Hvis pudset er i dårlig stand, skal væggen pudses op, eller måske endda have en fuldspartling. Og så kan din maler hjælpe dig med at bestemme hvilke farver der vil klæde din bolig bedst, og få dine vægge og lofter til at stråle.

Få et godt tilbud på maling af vægge og lofter

Hos Malerkanonen finder du en stab af dygtige malere med speciale inden for maling af vægge og lofter. Du kan altid klikke ind på Malerkanonen.dk og læse mere – og rekvirere et gratis og uforpligtende tilbud på maling af vægge og lofter.