Lav årets firmafest

Lav årets firmafest

Lav årets firmafest

Der er visse faste indslag i en firmafest, men det er meget individuelt hvordan de løses. Der skal ofte være noget mad og en eller form for underholdning, gerne med en form for læring inkorporeret. Alt afhængig af budget og hvor mange mennesker, der er med til firmafesten er der flere muligheder. Hvis det er en fest for flere hundrede mennesker, skal opgaven løses på en måde og er det for en virksomhed med få ansatte, kan den løses på andre måder. En firmafest for få kan nemt holdes ude, hvor det er noget sværere, hvis der skal findes plads til 200 mennesker. 

Et anderledes indslag

Et populært og lidt anderledes indslag, som de senere par år har været populært, er at få et par bartender ud. Det kan kombineres med at lære at lave cocktails, men kan også være en anden måde at sørge for at baren er betjent af kvalificeret personale. Det er muligt på forhånd at aftale ,hvad det kan være muligt at få i baren og også have et godt udvalg af alkoholfrie drinks. Det er en sjov og ukompliceret måde at få gang i en fest samtidig med at der er et lille element af læring og samarbejde at lære at lave den perfekte cocktail. 

Et Escape room

Et andet populært indslag de senere år er et escape room, hvor folk skal samarbejde på tid for at løse en gåde og slippe ud af rummet. Det er muligt at kombinere oplevelsen med en psykolog, der kan komme med en rapport om dynamikken og de forskellige personers roller og opførsel under legen. Den vil nemlig ofte gå igen i dagligdagen, når opgaver løses i firmaet. Det er en god måde at finde ud af hvordan folk arbejder sammen især under pres. Der kan som regel være 3-6 personer tilstede i hvert rum.