vvs

Lad VVS manden hjælpe med renoveringen

Lad VVS manden hjælpe med renoveringen

Står du for at skulle renovere, skal du have fat på dygtige fagfolk. Et typisk renoverings projekt vil som regel omfatte køkken og badeværelse.

Hvis du og din familie ønsker at blive boende i jeres nye hus i mange år er det en god idé at få disse to rum sat flot i stand inden I flytter ind. På den måde kan I sikre at alle installationer er up to date og dermed lever op til de mange krav og standarder inden for dette område. Og I kan samtidig være trygge ved at rørene kan holde i mange år.

Skal køkken og bad i den nye bolig således renoveres og moderniseres er det vigtigt at der kommer en autoriseret VVS installatør på bane. Det er nemlig strengt forbudt selv at fuske med de faste VVS installationer i en bygning.

Foruden skader på materiel udsætter man faktisk sig selv og husets øvrige beboere for fare ved at lege gør det selv VVS mand. Et vandrør som er samlet forkert kan give anledning til tilbageløb i systemet. Derved kan spildevand og drikkevand blive blandet sammen, med alvorlig forgiftning til følge.

Kommer du til at forårsage et læk i forbindelse med sløjfning af en gas ledning risikerer du såvel kulilte forgiftning som gas eksplosion – begge dele med potentielt dødelig udgang. Og selv hvis du skulle være så heldig udelukkende at forårsage materiel skade ved dit klamphuggeri kan du være så godt som sikker på at din forsikring ikke dækker.

Find din lokale VVS mand på Amager

Det kan således på mange måder være dyrt at spare VVS manden væk. Derfor bør du finde en dygtig lokal VVS tekniker som kan hjælpe dig med renoveringen. Til dette formål kan du, såfremt du har bopæl på Amager, med fordel vælge Claus A. Axmark VVS. Læs mere om Claus A. Axmark VVS på firmaets hjemmeside https://caavvs.dk/.