maler slagelse

Lad din lokale maler i Slagelse afslutte din istandsættelse

Lad din lokale maler i Slagelse afslutte din istandsættelse

advertorial

Skal din bolig sættes flot i stand? Så kommer du ikke uden om det afsluttende malerarbejde.

Hvordan maler jeg selv min bolig indvendig?

Hvis du har besluttet dig for at spare maleren væk og selv forestå indvendig maling af boligen kigger du på en større opgave. Skal resultatet være flot og langtids holdbart kan du nemlig ikke blot nøjes med at smøre et par liter maling ud over vægge, lofter og indvendigt træværk.

Der skal udføres et grundigt stykke forberende arbejde forud for denne manøvre. Og derfor kan du roligt regne med at skulle sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til maling af stuer og værelser i dit hus eller i din lejlighed, nærmest uanset boligens størrelse.

Forbered væggene på maling

Maler du blot oven på gammel maling kan du ikke forvente at den nye maling binder særlig godt. Der vil typisk ske det at malingen begynder at skalle af allerede efter få måneder. Dette skyldes at væggene over tid har opsamlet partikler af støv og sod, fedt fra madlavning og andet godt.

Du skal således som minimum slibe og vaske væggene samt prime dem med et materiale som kaldes Microdispers – også kendt under navnet Blåt Vand – før du kan begynde at male. Sidder der gammel væv eller tapet på væggene skal dette først fjernes. Du kan snildt sætte mindst en dag af til dette projekt.

Det tager tid og kræver tålmodighed at fjerne tape og væv. Og viser det sig at pudset inden under er i dårlig forfatning skal du ydermere bruge tid og kræfter på opsætning af filt eller måske endda en fuldspartling for at opnå det ønskede ensartede resultat.

Hyr en professionel maler til det hårde arbejde

Hos Malerkanonen kan du hyre en dygtig maler som kan udføre malerarbejdet for dig. Læs mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma-slagelse/