Køb medicin i håndkøb på dit lokale apotek

Køb medicin i håndkøb på dit lokale apotek

Når vi snakker om medicin, findes der to kategorier: Håndkøbsmedicin og læge ordineret medicin. Håndkøbsmedicin kan for eksempel være milde hovedpine piller (Panodil, Ipren og lignende), medicin til behandling af forkølelses symptomer (næsespray, dråber og så videre), milde antihistaminer til forebyggelse af let allergi, eller de kendte probiotika præparater som kan forebygge diarre eller behandle forstoppelse.

Håndkøbsmedicin udmærker sig derved, at du ikke har brug for en recept for at købe det. Du bør og alligevel spørge en fagperson som for eksempel apotekeren til råds ved køb af håndkøbsmedicin, da der kan være kontraindikationer i forbindelse med indtagelse af andre former for medicin.

Hvor finder jeg medicin til håndkøb i Randers?

Er du bosiddende i Randers eller i området der omkring, hedder dit lokale apotek Randers Jernbane Apotek. Randers Jernbane Apotek er så at sige hoved apoteket i Randers, og centralt beliggende på Vestertorv. Randers Jernbane Apotek er leverandør til Apoteket Thors Bakke og Langå Apotek samt til apoteksudsalget på Glarbjergvej.

Der ud over har Randers Jernbane Apotek håndkøbs udsalg i Spentrup, Harridslev og Laurbjerg, og et udleverings sted til receptpligtig medicin i Stevnstrup. Det betyder at du selv om du ikke bor tæt på Randers midtby kan benytte dig af den fortræffelige service du finder på Randers Jernbane Apotek. Og skulle du have brug for hovedpine piller, allergi medicin eller andre former for håndkøbs produkter, behøver du ikke at skulle hele vejen ind til byen for at finde dem.

Du kan i stedet bestille dem til et af håndkøbs udsalgene, og hente dem der. Du kan også formedelst et mindre beløb får bragt såvel receptpligtig medicin som Håndkøbsmedicin til din adresse hvis du er dårligt gående eller af andre årsager ikke er i stand til at forlade dit hjem.

Du kan læse mere om Randers Jernbane Apotek og bestille håndkøbsmedicin online på randersjernbane.apotekeren.dk