døre

Kan du rette op på den dør med lidt maling?

Kan du rette op på den dør med lidt maling?

advertorial

Vi kender nok mange det med, at man gerne vil skabe en forandring, men man har bare ikke det mentale eller fysiske overskud til at gøre noget ved det.

Det kan være i ens liv generelt, men det kan også være i det mindre omfang, at man har en dør derhjemme, som der er blevet godt grim at se på af den simple grund, at den jo bliver brugt og dermed slidt med tiden.

Det er alt fra, at der er nogle ridser i den, til at der er skidt fra fingre på den, og den måske slider mod gulvet og afsætter ridser.

Noget kan man leve med i kortere tid, mens der er andre ting, som man skal gøre noget ved, så snart man har muligheden, for ellers kan det blive til større problemer, eller man får så mange småskader på og omkring døren, at det bliver et besvær – og dyrt – med meget tid at gøre noget ved senere.

døre

Dette er måske ikke nok at gøre ved ens dør

Så man tænker i ens stille sind, at man måske kunne tage døren af hængslerne, male den ude i haven og sætte den op igen.

Man kan narre folk på den måde nemt, fordi døren kommer til at se flot ud, men hvis man ikke fjernede skidtet først, så er den jo stadig beskidt indenunder.

Gjorde man ikke noget ved ridserne, så er de de også endnu, men de er måske sværere at få øje på.
Det er jo så op til en selv, om man kan leve med den løsning.

Men malingen hjælper jo ikke så meget på, at døren kan støde mod gulvet, eller at hængslerne piber, for her skal der andre ting til.

Man er derfor nødt til at sætte ind med den metode og en løsning, som der egnet sig bedst til problemet.

Der er heldigvis ingen grund til at tænke på gamle døre, når man køber dem som nye fra https://klarvinduer.no/dorer.