wallstickers

Hold styr på dine wallstickers

Hold styr på dine wallstickers

Er det ikke bare flot og skønt med sådan nogle wallstickers?

Det synes vi i hvert fald, og ellers kan du ved selvsyn se her, hvor flotte de kan være:

https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html

Den her shop har et godt udvalg af mange wallstickers i forskellige størrelser. Og når du så har købt dem, så kommer tiden til at holde styr på dem.

Måske skal du nemlig ikke lige sætte dem op med det samme, men de skal ligge til brug senere. 
Man kan til sammenligning sige, at man ikke glemmer, hvor man har stillet en tung bøtte med maling, eller hvor man har lagt en lang rulle med tapet, der skal på en væg.

Skulle man endda glemme det, så vil det nok hurtigt dukke op, da det er svært at undgå i det lange løb.

Det kan dog være sværere med wallstickers, da de blandt andet kan fås ganske små til de mere større af slagsen, hvor man er nødt til måske at nummerere dem og tegne en skitse for sig selv, hvordan man har tænkt sig at sætte dem op.

Måske skal man have hjælp til dette, væggen, de skal sættes op på, skal lige fritgøres og måske gøres ren, hvorfor man ikke direkte kan gå i gang med arbejdet.

Desuden er det bedst at være flere om det arbejde. Ikke fordi, det er besværligt at sætte dem op, men det kan være svært at se helt tæt på ved væggen, om de wallstickers sidder helt korrekt, som man ønsker det.

Derfor kan det være godt at have en anden person stående længere væk til at bedømme dette.

Men i mellemtiden, indtil du skal bruge de wallstickers eller give dem som en god gave, skal du vide, hvor du opbevarer dem, da de netop kan forpuppe sig. Det sker især, jo længere tid der går.

Et forslag kunne være at lægge dem i en mappe, der fylder lidt mere, og så skrive titel på den, så man ved, hvor de er. For eksempel i en plastmappe i den mappe.