freelance tekstforfatter

Gode årsager til at lave backup som freelance tekstforfatter

Gode årsager til at lave backup som freelance tekstforfatter

Det er meget lettere at være tekstforfatter nu om dage, end det var tidligere; både fordi langt flere mennesker kan skrive og stave, men også fordi det kræver færre kompetencer og remedier, end man så det tidligere, hvor det var et mere respekteret erhverv, end det er nu.

Langt flere kalder sig tekstforfatter, end man så tidligere, og der er også behov for dem, fordi der skal skrives meget til nettet, som man jo ikke havde tidligere – men det har også haft en betydning for kvaliteten og priserne dertil.

Hovedsageligt kan man klare sig som tekstforfatter i disse tider ved at have mulighed for at komme på nettet med en enhed såsom en bærbarcomputer, og så kan man arbejde fra de fleste steder i verden.

Men sådan en bærbar kan brænde sammen, og den kan mangle strøm, hvilket man ikke skulle tænke på som gammeldags tekstforfatter.

Derfor skal man huske at lave backup af ens arbejde.

En freelance tekstforfatter græder meget uden backup

Backup kan man gøre på mange måder, hvor man måske laver en kopi af ens arbejde, når det er færdigt.

Man kan løbende gemme det, mens man laver det, og så skal man nok starte med at lave det som en skabelon, før man skriver det direkte ind i det system, hvor man skal aflevere det, hvis det er tilfældet.

Den backup kan man lægge på en ekstern harddisk, men man kan også lægge det online på en konto, så man kan hive det ned igen, så længe man bare kan komme på nettet.

Det er bare smart, så man ikke mister arbejde, man har arbejdet på længe, men ved at gemme det for sig selv generelt kan man også vise referencer rundt til potentielle kunder, og man kan bevise for de tidligere, at man har udført arbejdet, hvis man nu skulle blive uenige om det.