gulvafslibning greve

Giv dine trægulve en chance til med en gulvafslibning i Greve

Giv dine trægulve en chance til med en gulvafslibning i Greve

Et velplejet trægulv, som for eksempel er behandlet med sæbe, lud eller olie, er noget af det smukkeste, man kan have i sin bolig. Disse tre former for behandling af trægulv er nemlig de, som lader det levende og organiske materiale komme mest til sin ret, og som fremhæver alle de smukkeste og mest indbydende features ved træværket.

Samtidig kræver disse behandlings typer dog også megen vedligeholdende pleje – og forsømmer man denne, kan det før så smukke trægulv hurtigt blive træt og trist i overfladen, samt mere tilbøjeligt til at suge væske til sig, hvilket danner grimme pletter og skæmmende skjolder.

Sammen med de slidspor, som uvægerligt vil fremkomme, når støv og skidt trædes ned i det blottede træværk og aflejres i de indtørrede fibre, vil skjolder, pletter, ridser og skrammer gøre gulvet ujævnt og utiltalende at se på. Og når gulvet har nået dette stadie af slitage, vil det samtidig være tilbøjeligt til at danne splinter, som hænger fast i strømper, sokker og bare fødder.

Smukke og attraktive trægulve med en professionel og grundig gulvafslibning

Selv om du selv kan gå ud og leje en slibe maskine, og anskaffer alt nødvendigt materiel (slibepuder, sandpapir, diverse remedier til efterbehandling osv.), anbefales det, at du benytter dig af en professionel og faglært håndværker. En dygtig gulvmand med mange års erfaring inden for faget vil hurtigt kunne vurdere, hvilken behandling, dit gulv vil have mest gavn af. Og samtidig vil han kunne rådgive og vejlede dig med hensyn til dit valg af efterbehandling. Har du for eksempel ikke tid, overskud eller temperament til at skulle vaske dit gulv i hele boligen hver eneste uge med specialsæbe, kan du for eksempel vælge en klar lak, som giver et langtidsholdbart og slidstærkt resultat.

Under alle omstændigheder er du og dit trægulv bedst tjent med en professionel gulvmand, når der skal foretages en gulvafslibning.