Gefion Group udvikler moderne boliger

Gefion Group udvikler moderne boliger

Gefion Group udvikler moderne boliger

Skaber moderne boliger

København er gået hen og blevet en virkelig populær by, som mange gerne vil flytte til. Derfor presses boligpriserne op i en grad, som ikke er set før. Løsningen på dette er, at en ejendomsudvikler som Gefion Group kommer på banen. For Gefion Group er nemlig sat i verden for at skabe moderne boliger, som du har lyst til at flytte ind i. Rundt om i København og omegn findes der en lang række enten tomme grunde, at spaden bliver sat i jorden til et nyt byggeri. Andre steder står der typisk nogle gamle, faldefærdige bygninger, som bare fortjener en nedrivning, så Gefion Group kan komme i gang med at bygge op.

En bar mark bliver til lækre ejendomme

Hos Gefion Group møder du en lang række eksperter, der kan identificere grunde og ejendomme, der har et potentiale til at blive drømmebolig for københavnere uden tag over hovedet. Her kan en bar mark, eller en gammel ruin forvandles til både ejerlejligheder, andelsboliger, studieboliger, kollegier eller sågar lejeboliger. Derudover kan Gefion Group også medvirke til at udvikle butikker og hoteller rundt om i byen. Når ejendommene er færdigudviklet, sælges de ofte til private boligsøgende, eller til en investor, der så kan stå for at leje boligerne ud.

Unikt byrum skabes på Femøren

Et af de nye projekter Gefion Group er blevet en del af er etableringen af 5-øren Guldsmeden Hotel ved Femøren metrostation på Amager. Herude blot et enkelt metro-stop fra Københavns Lufthavn er Gefion Group blevet udvikler af et nyt byrum, der både skal være grønt og indbydende. Området har tidligere ligget forladt hen, men det er planen, at det fremover skal kunne tiltrække både turister, studerende og de københavnere, der allerede bor i området. Udover et hotel skal området også omfatte en Netto-butik, ungdomsboliger, cafeer og en daginstitution. Gefion Group er altså medvirkende til at skabe et område, hvor turister, studerende og de lokale sammen skaber et unikt byrum.