terrassedøre

Find flotte terrassedøre online

Find flotte terrassedøre online

editorial

Er du i gang med at renover din bolig, og er turen kommet til terrassen eller altanen? Så er du sikker på jagt efter en ny terrassedør.

Hvordan vælger jeg den rette terrassedør?

Hvad er forskellen mellem en indadgående og udadgående dør? Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en enkelt eller dobbelt dør?

Først og fremmest bør du tage udgangspunkt i din altan eller terrasse. Har den en bredde, som muliggør montering af en dobbelt terrassedør?

image

Hvis ja, så kan du med stor fordel vælge en dobbelt terrassedør. Det giver dig en masse lys og en ekstra bred døråbning. Ulempen er, at de kræver mere vedligeholdelse, fordi der er dobbelt så mange bevægelige dele.

Hvis din altan eller terrasse kun kan rumme en enkelt dør, skal du vælge mellem en indadgående eller udadgående dør.

En indadgående dør bruges ofte, når der er lidt plads på ydersiden af altanen eller terrassen. Den åbner ind mod rummets inderside, hvilket betyder, at der kan placeres møbler tæt på den uden at blokere vejen.

Ulempen ved en indadgående dør er, at du har brug for et stærkt håndtag for at åbne den, da den ellers vil blæse til i dårligt vejr. En udadgående terrassedør giver dig mere frihed, når du skal indrette dit rum.

Hvor kan jeg købe min nye terrassedør online?

Hvis du er på udkig efter en ny terrassedør, er Klarvinduer det perfekte sted at handle. Klarvinduer fremstiller og leverer vinduer og døre i topkvalitet, og vi har et bredt udvalg af terrassedøre at vælge imellem.

Du kan finde terrassedøre i standardstørrelser i den online shop på hjemmesiden, eller du kan bestille specialfremstillede døre, der passer til netop dine behov. Med Klarvinduer får du terrassedøre, der er ud over det sædvanlige.

Klarvinduer har mere end 50 års erfaring med fremstilling af billige terrassedøre. Lad Klarvinduer hjælpe dig med at vælge den perfekte terrassedør til dit hjem – læs mere på Klarvinduer.dk