Malerfirma København

Få malet din træfacade af en professionel maler

Få malet din træfacade af en professionel maler

I og omkring København ligger der en masse kolonihaveforeninger. Et kolonihavehus er ofte bygget af træ og har en træfacade. Den skal vedligeholdes og males ellers begynder træet og rådne og det skal udskiftes. Det kan også hurtigt se snavset ud, fordi der er mange biler med bilos i området. Overvejer du at få malet din facade, kan du f.eks. få et malerfirma i København til at give et tilbud.

Alt efter hvad pengepung, tid og kolonihavens stand, kan du overveje at starte med at få træet sandblæst. Hvis træet bliver sandblæst med fint sand, vil det fjerne den gamle maling og hvad der ellers må være af alger, skidt og snavs i træværket. Sandblæsningen efterlader træet helt rent, hvilke gør det endelige resultat langt flottere og malingen vil også holde længere. Samtidig er det også nemmere at se om der er noget af træet der skal udskiftes inden der males.

Brug den nødvendige tid til at finde den bedste maler

Det kan nogle gange være noget af et sats at ansætte en håndværker og det kan derfor være en god ide at sætte god tid af til at finde den rigtige og dermed mindske risikoen for at betale for meget eller måske endda skal have en anden maler ud og lave det hele om. 

Kontakt mindst 3 og gerne flere og bed om et skriftligt tilbud. Det må også gerne indeholde hvilken type maling der bliver brugt og referencer fra tidligere kunder. 

Det vil give dig et godt overblik over prisniveauet og du undgår ved et tilfælde at have kontaktet og ansat den dyreste i området. Ved at spørge til malingen og dens kvalitet, vil du også kunne se om det er årsagen til en dyre pris. 

Tjek også hvad tidligere kunder har haft af oplevelser og om de har været glade og tilfredse.