robotplæneklipper

Få en nyklippet græsplæne uden mos og kløver

Få en nyklippet græsplæne uden mos og kløver

At have en flot græsplæne er ikke alene at den er nyklippet. Det er også en græsplæne der er uden mos og kløver i. Mos og kløver har det med overtid at fortrænge græsset og overtage den. 

Det kan løses med en robotplæneklipper, der ikke alene vil få din græsplæne til at stortrives ved den daglige klipning, men det gør mos og kløver i midlertidig ikke og de vil dø ud. 

Du kan installere din robotplæneklipper til at klippe dit græs, når du ikke er hjemme og så kommer du dagligt hjem til en nyklippet plæne. Den er stor set lydløs.

Installation af en robotplæneklipper

For at en robotplæneklipper skal fungere skal der sættes kanter ned i græsplanen. Den fortæller robotplæneklipperen hvor den skal klippe og lige så vigtigt, hvor den ikke skal. Det vil jo være ærgerligt at komme hjem og se at ens stolthed, staudebedet, er klippet ned til 2 millimeter. Det er muligt selv at installere kanterne, men man kan også betale sig fra det. 

De fleste robotplæneklippere er designet, så de også kan klippe græskanterne, men det kan være nødvendigt at gå græsplænen efter med en kantklipper. 

For at en robotplæneklipper har energi til at klippe græsset skal der installeres en oplader. Når robotplæneklipperen mærker at den er ved at løbe tør for strøm vil den selv køre retur til opladeren. Opladeren genoplades via solenergi og er derfor en mere miljøvenlig løsning end traditionelle plæneklippere der køre på el eller benzin.

Begynder det at regne vil plæneklipperen vurdere om det er så voldsomt, at det er bedre at vente med at slå græsset også vil den selv køre tilbage til opladeren.

Der er ingen grund til være nervøs for at lade robotplæneklipperen stå ude hele døgnet. For at kunne køre skal man indtaste en kode og uden den, er den i princippet værdiløs.