blomsterforretning

Etikette for at give blomster: En guide til enhver lejlighed

Etikette for at give blomster: En guide til enhver lejlighed

editorial

Når det kommer til at give blomster, er der en række etiketter og regler, man skal følge. For hvem giver man blomster? Hvornår skal blomsterne gives? Og hvordan pakkes blomsterne ind? I denne artikel guider vi dig igennem alle de forskellige aspekter ved at give blomster. Vi fortæller dig alt, du behøver at vide om at overdrage blomster i enhver lejlighed!

Den første regel for at give blomster er at sørge for, at modtageren faktisk kan lide dem! Det virker måske som en selvfølge, men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker der ender med at give blomster til en person, der har allergi eller simpelthen ikke kan lide duften.

Hvis du er i tvivl, så spørg en nær ven eller et familiemedlem til den person, du planlægger at give blomster til, hvad deres mening er. Hellere være på den sikre side end undskylde!

blomsterforretning

Når det kommer til timing, er der et par forskellige lejligheder, hvor man traditionelt giver blomster. Mange mennesker vælger f.eks. at give deres partner blomster på Valentinsdag eller ved jubilæer. Der er dog ingen faste regler – hvis du føler, at din elskede kunne have brug for en pluk-mig-, så giv dem nogle blomster!

Der er også forskellige betydninger forbundet med forskellige blomster

Røde roser gives f.eks. ofte som et symbol på kærlighed, mens hvide roser kan gives som et tegn på respekt eller som et minde. Hvis du er usikker på, hvilken type blomst du skal give, kan du spørge en blomsterhandler til råds. De vil kunne anbefale den perfekte blomst baseret på anledningen.

Endelig er der en etikette for, hvordan blomster skal pakkes ind, når du skal give dem. Det vigtigste er at sørge for, at stænglerne holdes fugtige – ellers visner blomsterne hurtigt. Mange vælger at pakke blomsterne ind i cellofan eller papir, før de sættes i en vase, men dette er ikke afgørende. Det vigtigste er at holde blomsterne friske og smukke så længe som muligt!