En fodplejestol gør godt for dine fusser

En fodplejestol gør godt for dine fusser

En fodplejestol gør godt for dine fusser

Der findes jo næsten ikke noget bedre, end når man kommer hjem fra arbejde og er helt udkørt og udmattet, og man så går i en næsten lige linje i retning af ens yndlings lænestol.

Man er lige forbi køleskabet på vejen, for man ved godt, at når først ens korpus lander i den stol, så agter man at være placeret i den, medmindre naturen kalder, og helst indtil solen er på vej ned.

Og det er bare en ultimativ god fornemmelse, når man så endelig lander ned i den, men det allerbedste kommer næsten, når man slipper jordkontakten med fødderne, og man placerer disse op i en fodskammel.

Så er man næsten vandret, og man kan bare mærke, at velværen flyder ind over en, når man endelig kan sidde behageligt for første gang i løbet af dagen, og man ikke skal udrette noget vigtigt.

Ved du, hvad der ville være endnu bedre?

Hvis den fodskammel faktisk var en fodplejestol, og det var sådan et sted, hvor en person begyndte at pleje dine gennemtrådte fødder, efter de har spadseret flere kilometer i løbet af den dag og måske hele ugen.

Man savner god gennemstrømning i fødderne igen, og hvis man kan få sådan en person til at pleje ens fødder, uden man skal gøre noget igen, så kan man jo slappe endnu bedre af.

Sådan en fodmassage og pleje på fødderne er noget af det mest behagelige og faktisk intime i verden, for tænk lige på, hvor mange mennesker der er kildne under fødderne – det er fordi, det er en erogen zone dér under fødderne.

Der er jo også en hel teori bag, at man skal pleje visse områder på fødderne, for at man kan få bedring i resten af kroppen, som kan være alt fra noget fysisk til noget psykisk.

Om man tror på det eller ej, så har det vist sig at gave for mange mennesker – og uanset hvad siger man da sjældent nej til en god fodmassage.