Dine facadeskilte skal overvejes med omhu

Dine facadeskilte skal overvejes med omhu

Dine facadeskilte skal overvejes med omhu

Det er overveje at købe nogle facadeskilte, som du da kan gøre hos nordiksign.dk, skal jo gerne være en fremtidsinvestering, der ikke alene passer sammen med dit brand, men som også kan bruges i mange år fremover.

Skiltet eller skiltene skal holdes ved lige, de skal sættes korrekt op, og de skal kontrolleres for fejl og mangler løbende, så der er ikke kun det beløb, man skal betale for dem her og nu, men også mandetimer og reparationer, der skal ydes løbende på skiltet.

Og sådan et godt facadeskilt, om det er specialdesignet eller købt efter en skabelon, kan også blive en bekostelig investering, hvis det også er et af de store.

Det skal købes på det rigtige tidspunkt, så du ikke køber et, mens du er ved at skifte din visuelle identitet, hvor du bare tænker, at du godt kunne tænke dig et facadeskilte, men så modellerer det efter, hvordan det ville sammen med dit tidligere brand.

Du skal også kalkulere med, især hvis det er en investering i ikke bare at præsentere dig og din forretning godt nok udadtil, men om engangsbeløbet og de løbende udgifter til vedligeholdelse af facadeskiltet vil passe sammen med den kommende omsætning, som du håber på, vil øges i forbindelse med din rebranding, der inkluderer dette facadeskilt.

Hvis du har forretning i en smøge, så er det nok ikke den bedste investering i et stort, blinkende og lysende facadeskilt, du skal lægge pengene ved.

Men ligger du ud til en hovedgade, så kan netop sådan et facadeskilt være den rette løsning, så du kan lokke kunder til, så de vælger dig fremfor de andre butikker.

Vil du også have lyset i facadeskiltet tændt om natten, så skal du jo også medregne den udgift til strøm, som det vil koste at have lysene i skiltet tændt så længe.

Der er mange ting at overveje ved disse skilte.